4. BJJ – Brazilian Jiu-Jitsu

Brasiliansk Jiu-Jitsu er oftest omtalt som BJJ. Konseptet i BJJ dreier seg om at en mindre, svakere person kan forsvare seg mot en større, sterkere og tyngre motstander ved å bruke vektfordeling, ta kampen til bakken og bruke en rekke kontrollgrep, stranguleringer og leddlåser (bedre kjent som submissions) for å beseire dem.

Vi trener bjj basert på Roger Gracie Brazilian Jiu-Jitsu og tilbyr BJJ fra 17 år. Vi har også et godt samarbeid med Roger Gracie academy i Oslo, Frontline muay thai Oslo, Mudo gym Vestby og Holmlia BJJ.

KONKURRANSETRENING
I BJJ konkurrerer man enten med gi eller uten gi, det finnes også forskjellige forbund som har små forskjeller i konkurransereglene som f.eks. vektklasser og kamplengde. De mest kjente er IBJJF og ADCC Hos oss trener vi hovedsakelig med gi og har konkurranse trening en gang i uken for de som ønsker å konkurrere.

TRENINGSEFFEKT
Ved å trene BJJ vil du få en fullverdig treningsøkt i form av kondisjon, styrke, balanse og smidighet. Treningen passer både for deg som ønsker å konkurrere på BJJ stevner, lære selvforsvar eller bare være med for en morsom og god treningsøkt

Vårt felles treningsmiljø
Vi ønsker å opprettholde et godt og sunt treningsmiljø hvor det finnes plass for alle uansett alder, beltegrad, fysisk form og satsningsnivå. BJJ er en veldig sosial nærkampsport, renslighet og respekt for andre er derfor viktige prinsipper å ha med seg inn på matta.

Se timeplan for treningstider. Bestill gjerne 2 prøvetimer uten kostander, eller meld deg inn i klubben, via Spond.